Hjem

Hvem er vi?

Spillejobber

Fotogalleri

mp3

Teknisk rider

Kontakt oss

 

Passengers
bandet for deg som liker 70-tallsrock!

 

 

Passengers består av:

 

Lars-André Tokheim (vokal og gitar): "Larser'n", som er fra Langesund, har spilt i flere lokale band (bl.a. Soundtrack, Time og Stress) på 70- og 80-tallet; på 90-tallet drev han mest som trubadur/visesanger; i godt voksen alder dannet han Bowie-tribute-bandet Diamond Dogs for å markere Bowies 60-årsdag og seinere 70-årsdag (Larser'n er Norges kanskje ivrigste Bowie-samler); i 2007 ble han også vokalist og gitarist i Neil Young-tributebandet Harvest Moon. I 2008 ga Lars-André dessuten ut bok om Langesunds rockhistorie. I 2010 startet Larser'n viseduoen To Vise Menn sammen med Frode Kvisvik, og i 2015 var han med på etablere bandet Amber Haze. På enkelte av Passengers-låtene trår Larser'n til med litt mandolin-spilling, men det er gitar og vokal som er hovedinstrumentene.

 

Ole Jørn Johanssen (trommer og kor): Gladgutten Ole Jørn har vært en del av Larviks musikk- og kulturliv i alle år. Han har spilt i en rekke band, bl.a. i Thunderbird og Finlandia, som turnerte halve landet rundt, i Soft Anvil, som ga ut plate med egenprodusert musikk på Busk Records i 1980, i Harvest Moon sammen med Eric og Larser'n, i Amber Haze sammen med Larser'n og Eric, og i De Skyldige, som spiller viser av Alf Prøysen. Ole Jørn, som har erfaring fra de fleste musikksjangre, har dessuten vært studiotrommis på flere plateinnspillinger. Han syns fortsatt det er stor stas å spille, og higer stadig etter å bli en enda mer perfeksjonert trommis.

 

Petter Thyholdt (bass og kor): Heistad-gutten Petter startet sin bassistkarriere på 70-tallet i bandet Travel, som bl.a. gjorde studioinnspillinger i PUK studios i Danmark. På 80-tallet ble det haugevis av jobber rundt omkring i landet med Nightline, før han på 90-tallet tok en nokså lang musikalsk pause. Men siden 2007 har Petter vært tilbake for fullt med Passengers.

 

Morten Rosseland (keyboards og kor): Morten, som også er fra Porsgrunn, har lang fartstid som musiker i ulike porsgrunnsband.  Han er opprinnelig bassist, men betjener like gjerne andre instrumenter, som gitar eller keyboards. I Passengers er Morten tangentmann og kubjellesjef.

 

Eric Trøim (sologitar og kor): Erics røtter er i Oslo, men han har i mange år vært bosatt i Larvik, der han har dyrket sin musikkhobby. Han har tidligere spilt med Oslo-bandene Wave og Blue Screen og Larviks-bandene Glade Jumbos (lytt til deres kule CD "Pip blant de rosa elefanter") og Vandalene. Parallelt med å være sjefsgitarist i Passengers spiller Eric i Harvest Moon og Amber Haze sammen med Larser'n og Ole Jørn, og i tillegg er han aktiv i De Skyldige, som spiller viser av Alf Prøysen. I Passengers hender det at Eric også slår til med fremragende traktering munnspill såvel som güiro.

 

Nettsideansvarlig: Lars-André Tokheim